Contact

Heeft u een vraag voor ons?

Op deze plek vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen over de cijfers en grafieken op dit dashboard

In de Cijferverantwoording lichten we toe waar de cijfers en grafieken op het dashboard vandaan komen.

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden of hebt u een tip voor het dashboard? Wij kunnen alleen vragen beantwoorden die over het dashboard gaan.

Meer informatie over Corona

Uitgebreide informatie over situaties waar veel mensen nu mee te maken hebben en antwoorden overzichtelijk op één plek, kunt u vinden op MijnVraagOverCorona.nl. Hier vindt u onder meer informatie over testen, vaccineren, isoleren en reizen.

Ga voor meer vragen over het coronavirus naar Rijksoverheid.nl. Vindt u het antwoord op uw vraag niet? Dan kunt u bellen naar het publieksinformatienummer

Publieksinformatie nummer:

Publieksinformatie nummer (buitenland):

Tips voor het dashboard

IT-kwetsbaarheden

Hebt u een IT kwetsbaarheid gevonden op het dashboard? Geef deze dan door aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk en voordat u anderen vertelt over uw ontdekking. We nemen meldingen samen met het NCSC in behandeling en zorgen snel voor een oplossing. Bedankt voor uw medewerking!

GitHub informatie voor ontwikkelaars

De code van de webapplicatie is op 5 juni 2020 gepubliceerd op het platform GitHub. IT ontwikkelaars kunnen via dit platform vragen stellen of tips delen over frontend en vragen stellen over onderliggende berekeningen.

Heeft u nog tips die u met het dashboardteam wil delen?