Contact

Hebt u een vraag over het dashboard, dan kunt u terecht op de volgende pagina's. Hier hebben we voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet:

Veelgestelde vragen

Cijferverantwoording

In de Cijferverantwoording lichten we toe waar de cijfers en grafieken op het dashboard vandaan komen.

Overige vragen en tips voor het dasboard

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden of hebt u een tip voor het dashboard? Dan kunt u een e-mail sturen aan het Coronadashboard . We lezen en beantwoorden alle e-mails. Door drukte duurt het soms wat langer voordat u een antwoord krijgt.

Wij kunnen alleen vragen beantwoorden die over het dashboard gaan. Ga voor vragen over het coronavirus naar rijksoverheid.nl. Hier vindt u onder meer informatie over vaccinaties en over coronamaatregelen. Vindt u het antwoord op uw vraag niet? Dan kunt u bellen naar het publieksinformatienummer 0800 13 51 (tussen 08.00 en 20.00 uur). Vanuit het buitenland kunt u dit nummer bereiken op +31 20 205 13 51.

Informatie voor ontwikkelaars

De code van de webapplicatie is op 5 juni 2020 gepubliceerd op het platform GitHub. IT-ontwikkelaars kunnen via dit platform vragen stellen of tips delen over frontend en vragen stellen over onderliggende berekeningen.

IT-kwetsbaarheden

Hebt u een IT-kwetsbaarheid gevonden op het dashboard? Geef deze dan door aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk en voordat u anderen vertelt over uw ontdekking. We nemen meldingen samen met het NCSC in behandeling en zorgen snel voor een oplossing. Bedankt voor uw medewerking!