Kwetsbare groepen
- Verpleeghuiszorg

Gehandicaptenzorg - Positief geteste bewoners in Gooi en Vechtstreek

Bewoners van een instelling voor gehandicaptenzorg zijn vaak extra kwetsbaar bij een besmetting met het coronavirus. GGD’en houden daarom bij waneer een bewoner van een instelling positief test op COVID-19. Zo kunnen maatregelen worden genomen wanneer het aantal besmettingen in instellingen toeneemt.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 30 november. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Aantal positief geteste bewoners in gehandicaptenzorg

0
gelijk aan de vorige waarde

Het aantal bewoners van een instelling voor gehandicaptenzorg in deze regio waarvan op één dag is gemeld dat ze positief getest zijn op het coronavirus.

Waarde van maandag 29 november · Bron: RIVM

Aantal positief geteste bewoners door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen zeven dagen
  • Aantal positief geteste bewoners
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Gehandicaptenzorg – besmette locaties in veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek

Dit getal is een berekening van het aantal nieuwe locaties voor gehandicaptenzorg in deze regio waar sprake is van tenminste één COVID-19 besmetting op basis van een positieve test.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 30 november. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Totaal aantal besmette locaties

2 (5,71%)
gelijk aan de vorige waarde

Het aantal besmette locaties is het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar de afgelopen 28 dagen sprake is geweest van tenminste één vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test. Het percentage geeft aan op hoeveel locaties een besmetting is ten opzichte van het totaal aantal locaties voor gehandicaptenzorg in Nederland.

Waarde van maandag 29 november · Bron: RIVM

Aantal nieuwe locaties op één dag

0

Het aantal nieuw besmette locaties waarbij tenminste één bewoners positief is getest. Een locatie telt mee als “nieuwe locatie” wanneer er tenminste 28 dagen (dit is twee keer de incubatietijd) geen nieuwe patiënten besmet zijn geweest.

Waarde van maandag 29 november · Bron: RIVM

Totaal aantal besmette locaties door de tijd heen

Deze grafiek toont het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld.

Deze grafiek toont het aantal locaties voor gehandicaptenzorg waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) vastgestelde COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.

Bron: RIVM

Gehandicaptenzorg – Sterfte in Gooi en Vechtstreek

Aantal bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg in deze regio die op één dag zijn overleden met een vastgestelde COVID-19 besmetting.

Laatste waardes verkregen op dinsdag 30 november. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Aantal overleden bewoners op één dag

0

Berekening van het aantal bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg dat gisteren in deze regio is overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Waarde van maandag 29 november · Bron: RIVM

Aantal overleden bewoners door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van instellingen voor gehandicaptenzorg gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
  • Gemiddeld aantal over de afgelopen zeven dagen
  • Aantal overleden bewoners
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Disclaimer