Kwetsbare groepen
- Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg – Positief geteste bewoners in Brabant-Zuidoost

Aantal positief geteste bewoners in verpleeghuizen per dag in Brabant-Zuidoost. Dit getal is een inschatting van het aantal gemelde bewoners in verpleeghuizen dat in Nederland positief getest is op het coronavirus.

De rekenmethode is per 29 september verbeterd. Zie ook de 'Cijferverantwoording'.

Laatste waardes verkregen op woensdag 1 december. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Aantal positief geteste bewoners in verpleeghuizen

0
2 minder dan de vorige waarde

Aantal nieuwe positief geteste bewoners in verpleeghuizen dat op één dag gemeld is.

Waarde van dinsdag 30 november · Bron: RIVM

Aantal positief geteste bewoners door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
  • Gemiddeld aantal over afgelopen zeven dagen
  • Aantal positief geteste bewoners
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Verpleeghuiszorg - Besmette locaties in Brabant-Zuidoost

Dit getal is een inschatting van het aantal nieuwe verpleeghuislocaties waar sprake is van tenminste een COVID-19 besmetting op basis van een positieve test.

De rekenmethode is per 29 september verbeterd. Zie ook de 'Cijferverantwoording'.

Laatste waardes verkregen op woensdag 1 december. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Totaal aantal besmette locaties

34 (33,66%)
gelijk aan de vorige waarde

Dit getal is een inschatting van het totaal aantal verpleeghuislocaties waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) COVID-19 besmetting op basis van een positieve test, is gemeld. Het percentage geeft aan hoeveel dit is ten opzichte van het totaal aantal verpleeghuislocaties in deze veiligheidsregio.

Waarde van dinsdag 30 november · Bron: RIVM

Aantal nieuwe locaties op één dag

0

Aantal nieuwe locaties waarbij ten minste één bewoner positief getest is. Een verpleeghuis telt mee als ‘nieuwe locatie’ als er een nieuwe besmetting is vastgesteld, terwijl in de voorgaande 28 dagen – dit is twee keer de incubatietijd – geen bewoners positief waren getest.

Waarde van dinsdag 30 november · Bron: RIVM

Totaal aantal besmette locaties door de tijd heen

Deze grafiek toont een schatting van het aantal verpleeghuislocaties waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld.

Deze grafiek toont een schatting van het aantal verpleeghuislocaties waar in de afgelopen 28 dagen minstens één (nieuwe) COVID-19 besmetting op basis van een positieve test is gemeld. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.

Bron: RIVM

Verpleeghuiszorg – Sterfte in Brabant-Zuidoost

Aantal overleden bewoners in verpleeghuizen met een vastgestelde COVID-19-besmetting op één dag.

Laatste waardes verkregen op woensdag 1 december. Wordt dagelijks bijgewerkt.

Bron: RIVM

Overleden bewoners verpleeghuizen

1
1 meer dan de vorige waarde

Dit getal is een inschatting van het aantal gemelde verpleeghuisbewoners uit deze veiligheidsregio dat overlijdt aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus.

Waarde van dinsdag 30 november · Bron: RIVM

Aantal overleden bewoners door de tijd heen

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van verpleeghuizen gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid.

Deze grafiek laat zien van hoeveel bewoners van verpleeghuizen gemeld is dat ze zijn overleden aan COVID-19 op die dag. In de grafiek tonen we ook gemiddelden over de afgelopen zeven dagen. De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen. De lijn van het gemiddelde over de laatste zeven dagen ontbreekt daarom in het laatste deel van de grafiek. Omdat de laatste dagen niet compleet zijn, geeft de lijn daar geen goed beeld van de werkelijkheid. Gebruik het toetsenbord om door de tijd in de grafiek te navigeren. Pijltjestoetsen links en rechts gaan achteruit en vooruit in de tijd. Met het minderdanteken < en meerdanteken > kun je terug of verder gaan. Met page-up en page-down maak je grotere stappen. Met de Home-toets en End-toets ga je naar het begin en einde van de tijdbalk.
  • Gemiddeld aantal overleden bewoners over de afgelopen zeven dagen
  • Aantal overleden bewoners
  • De laatste dagen zijn niet compleet, omdat meldingen vertraagd binnenkomen

Bron: RIVM

Disclaimer